URUČENE NAGRADE NAJBOLJIM MLADIM KLARINETISTIMA SRBIJE 2013.

BEOGRAD, 12. aprila 2013.
MŠ “Dr Vojislav Vučković”

URUČENE NAGRADE NAJBOLJIM MLADIM KLARINETISTIMA SRBIJE 2013.

Na završnici svečanog koncerta svih laureta Republičkog takmičenja mladih klarinetista Srbije 2013, najboljim mladim klarinetistima Srbije (laureatima takmičenja) najpre se obratio direktor takmičenja Dragomir Bratić.

Uvodni govor direktora
takmičenja Dragomira Bratića

Publici i mladim umetnicima obratio se i član žirija iz Slovenije, klarinetista Andrej Zupan, profesor na Muzičkoj akademiji u Ljubljani.

Pozdravni govor klarinetiste
Andreja Zupana iz Slovenije

Nakon pozdravnog govora profesora i klarinetiste Andreja Zupana, publici i laureatima takmičenja obratio se i član žirija iz Bosne i Hercegovine, klarinetista i profesor na Muzičkoj akademiji u Sarajevu, Vedran Tuce.

Pozdravni govor klarinetiste
Vedrana Tucea iz BiH

Završni govor održao je uvaženi italijanski klarinetista i profesor na akademiji u Milanu, Stefano Karzili. Stefano je mladim klarinetistima od srca čestitao na postignutim rezultatima i uručio im nagrade koje je obezbedio od sponzora ovog visokorangiranog takmičenja.

Najvredniju i najznačajniju nagradu, klarinet marke „L.A.Ripamonti“, dobio je Laureat pretkategorije, Miloš Zeljković, iz klase profesora Radivoja Lazića, učenik MŠ “Kosta Manojlović“ iz Zemuna, koji je na ovom Republičkom takmičenju jedini dobio 100 poena od svih članova žirija.

Milos-&-Carsili

Italijanski klarinetista i profesor na akademiji u Milanu, Stefano Karzili, uručuje laureatu Republičkog takmičenja 2013, Milošu Zeljkoviću, klarinet marke „L.A.Ripamonti„, vredan 2000 evra.

LAUREAT-&-KLARINET

— Ja sam zaista presrećan zato što sam dobio ovako vredan klarinet. Odavno sakupljam pare da ga jednog dana kupim, ali nikako da dostignem neku značajniju sumu. Baš sam srećan! Mnogo hvala sponzorima i gospodinu Stefano Karziliju!

Nagrade sponzora dobili su i laureati: Nebojša Brkić (6 kutija trski marke Marca) i Milica Jovanović (sat marke Citizen), oboje iz MŠ “Kosta Manojlović“, Zemun; Vukašin Gogoš (usnik marke Licostini) iz MŠ “Jovan Bandur“, Pančevo i Nikola Marjanov (…) iz Muzičke škole iz Vrbasa.

Pozdravni govor klarinetiste
Stefano Karzilija iz Italije
i dodela vrednih nagrada

KO SU SPONZORI VREDNIH NAGRADA

Napomenimo još da su sponzori ovih lepih i vrednih nagrada: L.A. Ripamonti“,  Piermas“, Marca“ i „ Alessandro Licostini.

   Nagrađeni učenici, profesori, roditelji, kao i predstavnici Zajednice muzičkih i baletskih škola Srbije, zahvani su se svim članovima žirija, a posebno gospodinu Stefano Karziliju, koji ih je obradovao ovako vrednim poklonima.

Beograd, 12. aprila 2013.

– KRAJ –

Advertisements

2 odgovora na “URUČENE NAGRADE NAJBOLJIM MLADIM KLARINETISTIMA SRBIJE 2013.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s