Emona Festival 2014

Spoštovani,
Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana z veseljem ponovno vabi na 2. EMONA festival (European Musicians On Air), edinstven projekt, ki v ospredje postavlja sodelovanje mladih bodočih umetnikov, njihovih pedagogov v izobraževalnem ciklu s srečevanjem s tradicijami ter kulturnimi dosežki sodelujočih držav (Avstrija, Danska, Francija, Nizozemska, Srbija in Slovenija). S sinergijo vseh vas sodelujočih festival dopolnjuje nadgradnjo okolja za uspešen razvoj, zanimanje, refleksijo in izmenjavo mnenj.
Letošnji festival ponuja delavnice za najmlajše, mojstrske tečaje in cikel koncertov v prostorih Konservatorija za glasbo in balet Ljubljana. Za flavto, klarinet, oboo, kljunasto flavto in saksofon.
S festivalom EMONA nudimo možnosti izobraževanja, prehode med nivoji – od osnovnega, srednješolskega do akademskega. Vse na enem mestu in v strnjenem terminu. Vsebina je namenjena širokemu krogu glasbenikov od najmlajših do študentov.
V koncertnem delu se bo zvrstilo osem koncertov, kjer se bodo predstavili predavatelji mojstrskih tečajev, domači uveljavljeni pedagogi in umetniki ter udeleženci seminarjev.
Neprecenljive so izmenjave izkušenj in tradicije pedagogov ter umetnikov, ki jo območje pridruženih partnerjev in ustanov ponuja.
Vljudno vabljeni, da nas obiščete med 7. In 13. novembrom 2014.
Spletna prijava in informacije na
od 1. septembra do 15. oktobra.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s